Vorige Artikel 8 van 44 Volgende

Transformatie van 3D naar 5D

Op dit moment ervaren veel mensen een transformatie van de derde naar de vijfde dimensie. Dimensies kunnen gezien worden als onze werkelijkheid die wij dagelijks ervaren en leven. Van 3D naar 5D betekent naar een hogere trillingsfrequentie gaan. Niet naar een andere plek maar naar een andere trillingsniveau. Als voorbeeld, liefde heeft een hogere frequentie dan wrok. De vierde dimensie is een overgangsfase. Hoe meer wij ons afstemmen op de vijfde dimensie, hoe soepeler de overgang kan verlopen.

Alles trilt op een bepaalde frequentie. Niet alleen alles wat we zien (de materie), maar ook gedachten, gevoelens en handelingen hebben een bepaalde frequentie. Alles is energie en deze energie is altijd in beweging. Frequenties zijn dus eigenlijk bewegingen. Zo zit angst op een lagere frequentie dan vertrouwen. Dit kun je ook voelen in jezelf. Als je angstig bent, is er meer onrust en voel je je niet goed. Terwijl als je vol vertrouwen voelt, voel je een bepaalde vrede en vreugde.

Kenmerken van de dimensies
In de derde dimensie zitten we in de werkelijkheid van de dualiteit. Liefde staat tegenover angst, goed tegenover slecht en de één staat vaak tegenover de ander. We hechten ons veel aan materie en de dingen die we met onze zintuigen kunnen waarnemen. We verbinden ons met de tijd in de vorm van verleden, heden en toekomst.

In deze dimensie speelt de linkerhersenhelft vaak een grotere rol dan de rechterhersenhelft. De keuzes die we maken worden op basis van verstand en logica genomen, in plaats van op gevoel en intuïtie. In deze blogpost lees je meer over de balans tussen de linker- en rechterhersenhelft.

De werkelijkheid van de vijfde dimensie is meer gebaseerd op het gevoel van eenheid. Het is het trillingsniveau van liefde en vertrouwen. Daar ligt het diepe besef dat we allemaal verbonden zijn. Keuzes worden meer gemaakt vanuit het gevoel, zodat ze niet alleen ten goede komen voor onszelf, maar ook voor anderen en de aarde. De rechterhersenhelft zal meer geactiveerd worden, zodat deze samen weer in evenwicht kunnen komen.

In de overgangsfase zitten we in de wereld van de pieken en de dalen. We voelen ons het ene moment heel goed en het andere slecht. De tijd lijkt sneller te gaan, omdat we langzaam in een andere trillingsfrequentie komen. Ook kan het zijn dat in deze fase oude pijnen en emoties naar boven komen. Dit zijn dingen die we nog niet verwerkt hebben en onze aandacht verdienen. Het is de bedoeling dat we hiernaar durven te kijken en deze kunnen transformeren.

Alles wordt gezuiverd en alles wat geen liefde is, zal langzaam afbrokkelen. Veel mensen gaan continu op en neer tussen de derde en de vijfde dimensie. Totdat we steeds beter in de nieuwe energie kunnen blijven en we allemaal vanuit ons hart kunnen leven. Ons verstand ondersteunt dan de keuzes van het hart.

Tips om te zuiveren en transformeren:

  • Zoek regelmatig de stilte op. Transformatie kost veel energie en aandacht. Door bijvoorbeeld te mediteren, mooie muziek te luisteren of een ademhalingsoefening te doen.
  • Zorg goed voor jezelf. Het kan zomaar zijn dat je in deze tijd meer slaap nodig hebt. Ook pure voeding draagt bij. Met veel groenten, fruit, zaden, pitten etc. op het menu. En minder vet, suiker en vlees. Lichte voeding zorgt ervoor dat we ons beter kunnen verbinden met de vijfde dimensie.
  • Verbinding maken met de natuur. Zoals een fijne boswandeling maken of gewoon even zitten in de natuur. Hoe meer je in verbinding leeft met de natuur, hoe makkelijker de overgang zal zijn.
  • Dankbaar zijn. Dankbaarheid is een hele krachtige emotie en brengt je meteen meer in de trilling van liefde.
  • Het uitlijnen van je gedachten, gevoelens en handelingen. Het is belangrijk om bewust te zijn van welke gedachten je in jezelf voedt en welke gevoelens en handelingen hieruit voortkomen. Maak bewust keuzes vanuit je gevoel, zodat je vervolgens met behulp van je verstand kunt handelen.

Wil je meer lezen over de transformatie van 3D naar 5D? Dan is dit boek een goede tip! 

© 2020 - 2022 Gezondheidspraktijk Siems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel